Het Bedrijf

Wie is Erwin Bakker

Omstreeks 2000 heb ik, Erwin Bakker besloten om van mijn passie mijn werk te maken. Ik ben begonnen in de hoveniersbranche. Na enige jaren ervaring op gedaan te hebben, heb ik besloten een eigen bedrijf op te richten. Zo ontstond in 2004 het eenmansbedrijf Erwin Bakker tuinaanleg - onderhoud. Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid qua naam en middelen. Tot op heden richt het bedrijf zich op het ontwerp, de aanleg en het onder- houd van tuinen van zowel particulieren als bedrijven.

Erwin Bakker tuinaanleg en onder- houd streeft naar een hoge kwaliteit en een persoonlijke service. Hierdoor heeft u als klant altijd volledig inzicht in de vorderingen en heeft u ten alle tijde inspraak in het ontwerp. Door het persoonlijk contact kunt ook gedurende het gehele project nog aanpassingen verrichten, om zo het perfecte resultaat te berijken.

Erwin Bakker tuinaanleg - onderhoud maakt gebruik van duurzame materialen en de modernste apparatuur. Zo verzekert Erwin Bakker tuinaanleg - onderhoud u van een lange levensduur van uw tuin en biedt het bedrijf u de efficiency die u verwacht. Zodat u zo lang mogelijk van uw tuin kunt genieten.

Erwin Bakker tuinaanleg - onderhoud is aangesloten van VHG, de vereniging van hoveniers en groenvoorzieners. Een organisatie waar hoveniers informatie delen en waar advies wordt gegeven over economische en juridische vraagstukken. Meer informatie hierover vind u op de website van de vereniging van hoveniers en groenvoorzieners.