Mogelijkheden

Bent u opzoek naar een nieuw ontwerp voor uw tuin? Of wilt u een gedeelte aanpassen aan de trends van vandaag? Met veel enthousiasme en creativiteit vertalen wij uw wensen naar een passend ontwerp!

Erwin Bakker tuinaanleg - onderhoud is bekend met de diversiteit van de opdrachten en de wensen van de klant. Vandaar dat wij ons dan ook richten op alle aspecten die komen kijken bij uw tuin. U kunt bij ons een geheel nieuw tuin ontwerp laten ontwerpen. Als het in het plan past is niets te gek. Zo kunt u denken aan add mogelijkheden als een zwemvijver, of beregening meer hierover is te vinden bij add. mogelijkheden.

Wilt u de mogelijkheden bespreken maar nog nergens aan vast zitten? Geen enkel probleem, vraag vrijblijvend een gesprek aan bij Erwin Bakker tuinaanleg - onderhoud.

Het ontwerpen en aanleggen

Erwin Bakker tuinaanleg - onderhoud werkt met vijf fases om zo een gewenst resultaat te behalen.

Fase 1. Een geheel vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.
Fase 2. Ontwerp fase: uw ideeen worden verwerkt in een fraai tuinontwerp.
Fase 3. Offerte: In de offerte wordt een duidelijk omschrijving gegeven van de uit te voeren werkzaamheden en de kosten hiervan. Wij houden ons aan de offerte dus geen financiele verassingen achteraf.
Fase 4. Aanleg proces: Het uitvoeren van de werkzaamheden om uw tuin te verwezenlijken. U behoudt ten alle tijde overzicht op het proces.
Fase 5. Onderhoud: Om uw tuin mooi te houden is onderhoud geen overbodige luxe. Voor meer informatie over het onderhoud klik hier, Erwin Bakker zal vanaf het begin tot het eind adviseren en begeleiden zodat het uiteindelijk een prachtig resultaat zal worden.